Veilig communiceren met ZIVVER 

Privacygevoelige informatie moet niet op straat komen te liggen. Zo simpel is het. Het is dan ook logisch dat wij niet alleen moeten, maar ook willen voldoen aan de AVG wet- en regelgeving. Dat vraagt om voortdurende alertheid en aanpassingen. De nieuwste ontwikkeling is dat we sinds 13 augustus dit jaar werken met ZIVVER, een veilige oplossing voor het versturen van e-mail en het uitwisselen van bestanden.

Het versturen van berichten via ZIVVER is gegarandeerd veilig. Gevoelige inhoud als persoonsgegevens of dossiers wordt versleuteld verzonden. Alleen de verzender en de ontvanger hebben toegang tot het bericht. Hackers staan voor een dichte deur. Met slimme technologieën voorkomt ZIVVER eveneens dat gevoelige informatie naar de verkeerde persoon wordt gestuurd.

Met dit op-en-top beveiligingssysteem kunt u erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met uw privacy en met die van uw patiënten omgaan.

11-09-2020 door Martine Mulder

Laatste nieuws

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder

Nieuwe therapie in ons assortiment

Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen dat we met ingang van 15 april 2024 Nasal High Flow Therapie in de thuissituatie aanbieden! We hebben hiervoor een contract met VGZ...

Lees verder