Westfalen Groep door EcoVadis erkend met platina medaille!

Van alternatieve aandrijfenergie tot waterstof, milieuvriendelijke koudemiddelen en warmte op basis van elektriciteit. In het kader van de groene transformatie stapt de Westfalen Groep steeds meer af van fossiele brandstoffen en richt zij zich meer op een duurzame toekomst.

EcoVadis –'s werelds grootste aanbieder van duurzaamheidsranglijsten voor bedrijven – heeft Westfalen nu een platina medaille toegekend voor deze inzet. De Westfalen Groep behoort daarmee tot de top 1% van alle beoordeelde bedrijven. De beoordeling weerspiegelt ons strategische werk op het gebied van duurzaamheid en versterkt tegelijkertijd onze positie in de markt – in een tijd waarin klanten en werknemers - steeds meer waarde hechten aan het werken met en bij bedrijven die duurzaam opereren.

Over EcoVadis
Op basis van internationale duurzaamheidsnormen evalueert EcoVadis bedrijven aan de hand van in totaal 21 criteria op het gebied van milieu, arbeids-en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen.

14-05-2024 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Westfalen wordt steeds groener

Westfalen Groep door EcoVadis erkend met platina medaille! Van alternatieve aandrijfenergie tot waterstof, milieuvriendelijke koudemiddelen en warmte op basis van elektriciteit. In het kader van de groene transformatie stapt de...

Lees verder

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder