Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner.  

Om deze certificering te krijgen vinden er periodiek audits plaats. De laatste audit vond plaats op 11 april jl. en is uitgevoerd door de KNMP (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie), de beroeps- en brancheorganisatie voor apothekers en apotheken.  

We hebben de audit op een positieve wijze afgesloten en we hebben het vernieuwde certificaat direct in ontvangst mogen nemen. 

Een groot compliment aan al onze collega’s, want alleen samen kom je tot de beste resultaten.

18-04-2024 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Westfalen wordt steeds groener

Westfalen Groep door EcoVadis erkend met platina medaille! Van alternatieve aandrijfenergie tot waterstof, milieuvriendelijke koudemiddelen en warmte op basis van elektriciteit. In het kader van de groene transformatie stapt de...

Lees verder

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder