Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner.  

Om deze certificering te krijgen vinden er periodiek audits plaats. De laatste audit vond plaats op 11 april jl. en is uitgevoerd door de KNMP (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie), de beroeps- en brancheorganisatie voor apothekers en apotheken.  

We hebben de audit op een positieve wijze afgesloten en we hebben het vernieuwde certificaat direct in ontvangst mogen nemen. 

Een groot compliment aan als onze collega’s, want alleen samen kom je tot de beste resultaten.

18-04-2024 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder

Nieuwe therapie in ons assortiment

Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen dat we met ingang van 15 april 2024 Nasal High Flow Therapie in de thuissituatie aanbieden! We hebben hiervoor een contract met VGZ...

Lees verder