Helpt u onze zorg nog beter te maken?

Westfalen Medical is een innovatief en snelgroeiend bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat alles wat wij doen zo veel mogelijk aansluit bij de behoeften van onze cliënten. Met behulp van uw ervaring kunnen wij de kwaliteit van zorg nog verder verbeteren. U kunt namelijk door lid te worden van onze cliëntenraad invloed uitoefenen op de kwaliteit van zorg. 

Ter uitbreiding van onze huidige cliëntenraad zijn wij op zoek naar nieuwe leden.

Wat kunt u verwachten?
De overleggen vinden minimaal 2x per jaar plaats op ons kantoor in Deventer.
* De onderwerpen van gesprek zijn zeer divers.
* U krijgt de kans om apparatuur of disposables van ons te testen.
* Contact met lotgenoten en het uitwisselen van ervaringen.

Sluit bij ons aan.
Gebruikt u zuurstof, verneveling of PAP-therapie van ons? En wilt u graag uw kennis en ervaring met ons delen? U bent van harte welkom om bij ons aan te sluiten!  

Meer informatie.
Wilt u eerst meer informatie of wilt u zich meteen opgeven? Neem dan contact op met Martine Mulder of Wendy Mentink. Stuur een e-mail naar marketing-wgm@westfalen.com.

17-01-2023 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder

Nieuwe therapie in ons assortiment

Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen dat we met ingang van 15 april 2024 Nasal High Flow Therapie in de thuissituatie aanbieden! We hebben hiervoor een contract met VGZ...

Lees verder