Met trots laten we weten dat onze nieuwe websites live staan. De afgelopen periode is hard gewerkt aan een nieuwe online presence, ter verdere versteviging van onze positie als totaalleverancier van respiratoire therapieën. Deze therapieën zijn voortaan ondergebracht op een eigen, gebruiksvriendelijke website, die toegankelijk is vanaf onze eveneens nieuwe corporate website westfalenmedical.com. Een verademing.

Door per therapie een apart platform te ontwikkelen, kunnen we online nog beter aansluiten op de specifieke behoeften van onze cliënten en de zorgprofessionals waarmee we samenwerken. De websites bieden zorgprofessionals de mogelijkheid om eenvoudig online therapieën aan te vragen ten behoeve van hun cliënten via het online aanvraagportaal. Cliënten kunnen er terecht voor alle belangrijke informatie omtrent de therapieën die ze bij ons afnemen. Bovendien vinden ze er inspirerende en leerzame verhalen uit de praktijk.

Ontdek wat onze websites nog meer te bieden hebben; bekijk ze via onderstaande links. We zijn benieuwd naar alle reacties, dus laat ons vooral weten wat je ervan vindt.

28-11-2019 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder

Nieuwe therapie in ons assortiment

Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen dat we met ingang van 15 april 2024 Nasal High Flow Therapie in de thuissituatie aanbieden! We hebben hiervoor een contract met VGZ...

Lees verder