Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen dat we met ingang van 15 april 2024 Nasal High Flow Therapie in de thuissituatie aanbieden! We hebben hiervoor een contract met VGZ afgesloten. 

Nasal High Flow Therapie geeft de patiënt ademhalingsondersteuning waarbij via een nasale interface verwarmde en bevochtigde lucht wordt toegediend. Deze therapie is geschikt voor patiënten met COPD, stadium GOLD 3 en 4, die minimaal twee keer per jaar opgenomen worden in het ziekenhuis voor hun COPD klachten. Maar ook voor patiënten waarbij medicatie, verneveling en/of zuurstof onvoldoende effect heeft.

Eén partner voor alle respiratoire therapieën. Het kan bij Westfalen Medical. Want naast zuurstof-, vernevel-, PEP-, CPAP- en slaappositietherapie, kunt u vanaf nu dus ook voor Nasal High Flow Therapie bij ons terecht.

Wilt u meer weten over Nasal High Flow Therapie? Lees dan verder op onze website.

16-04-2024 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Westfalen wordt steeds groener

Westfalen Groep door EcoVadis erkend met platina medaille! Van alternatieve aandrijfenergie tot waterstof, milieuvriendelijke koudemiddelen en warmte op basis van elektriciteit. In het kader van de groene transformatie stapt de...

Lees verder

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder