Elkaar helpen, dat doen wij graag. Zo hebben wij een flink aantal zuurstofconcentratoren inclusief toebehoren gedoneerd aan een regionaal ziekenhuis in Oekraïne. Het ziekenhuis ligt buiten de stad Zhytomyr in Romaniv en kan dit soort donaties goed gebruiken. Zij beschikken niet over een groot budget, wat de ziekenhuizen in grote steden, zoals Kiev, wel hebben. Bij deze grotere ziekenhuizen is de concentratie van hulpgoederen een stuk groter. Daarom kunnen dit soort donaties in Romaniv echt het verschil maken. In het bijzonder voor de plaatselijke bevolking, die niet altijd de mogelijkheid hebben om ver te reizen.

In samenwerking met International@work is deze donatie tot stand gekomen. Dit uitzendbureau ondersteunt mensen, die hun land zijn ontvlucht, bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Westfalen Medical heeft sinds het begin van de oorlog contact met International@work. Vasyl van International@work: “Onze businesspartner Lucia heeft goed werk verricht, omdat zij de schakel is geweest tussen Westfalen Medical en het desbetreffende ziekenhuis.”
Tijdens de zoektocht naar een betrouwbare transporteur kwam Lucia uit bij Stichting Franky & Coen. Zij hebben de zuurstofconcentratoren kosteloos naar Oekraïne gebracht.

Wij zijn trots op deze samenwerking.

28-06-2023 door Geesje

Laatste nieuws

Westfalen wordt steeds groener

Westfalen Groep door EcoVadis erkend met platina medaille! Van alternatieve aandrijfenergie tot waterstof, milieuvriendelijke koudemiddelen en warmte op basis van elektriciteit. In het kader van de groene transformatie stapt de...

Lees verder

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder