Makkelijk, snel en veilig een therapie aanvragen?

Voor respiratoire aandoeningen doet u bij ons makkelijk én veilig uw aanvragen. Naast zuurstoftherapie kunt u bij ons ook terecht voor verneveltherapie, PEP-therapie, PAP-therapie en slaappositietherapie. Doordat uw aanvraag direct en compleet op de juiste plek terecht komt, kunnen we bovendien snel reageren.

Let op! Heeft u een spoedaanvraag na 17.00 uur of in het weekend? Dan verzoeken wij u nadat u de aanvraag ingediend heeft contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0570-858450.

De 6 voordelen van digitaal aanvragen:

  • Tijdwinst.
    Het indienen van een digitale aanvraag is makkelijk en gaat snel. Het aanvraagportaal is bovendien 24 uur per dag bereikbaar. Ook het wijzigen of het beëindigen van een therapie is eenvoudig.
  • Veilig.
    Patiëntgegevens worden door ons opgeslagen in een beveiligde omgeving die voldoet aan hoogwaardige kwaliteitseisen. Onbevoegden hebben geen toegang.
  • Volledig.
    Het invulscherm leidt u door alle vragen. Zo vergeet u geen antwoorden in te vullen en is uw aanvraag altijd compleet. Dit voorkomt fouten en zorgt ervoor dat de aanvraag sneller verloopt. Bijkomend voordeel is dat, zodra u het BSN en de geboortedatum van de patiënt ingevuld heeft, de volledige naam van de patiënt en de verzekeraar direct worden weergegeven.
  • Snellere verwerking van uw aanvraag.
    Wij handelen uw aanvraag vlot af en zijn uw patiënt snel van dienst. Indien u dat wenst, ontvangt u van ons een melding als uw aanvraag is ontvangen. Desgewenst ontvangt u eveneens een melding zodra de aanvraag is goedgekeurd door onze apotheker.
  • Delen van informatie.
    U kunt eenvoudig alle gegevens van de aanvraag delen met uw collega’s door een beveiligde zorggroep in te richten. Hierdoor kunnen de door u aangewezen collega’s snel uw patiënten inzien en/of de therapie wijzigen of stopzetten. Uw accountmanager kan u helpen bij het inrichten van een zorggroep.
  • Wet Bescherming Persoonsgegevens.
    Het aanvraagportaal staat op een HTTPS omgeving en is daardoor goed beveiligd. Gegevens die via HTTPS worden verzonden, worden beveiligd via het Transport Layer Security-protocol (TLS). Het is alleen de voorschrijver(s) die inzicht heeft in de patiëntgegevens.

Ons aanvraagportaal
Heeft u nog geen account in ons aanvraagportaal? U maakt eenvoudig een account aan op onze website. Het enige wat u nodig heeft is uw BIG-nummer. Met een persoonlijk account kunt u op ieder gewenst moment een aanvraag voor medicinale zuurstof, verneveltherapie, PEP-therapie, PAP-therapie en slaappositietherapie doen. Uiteraard is ons aanvraagportaal ook ingericht voor het wijzigen en stopzetten van therapieën.

Wilt u graag zien hoe onze digitale omgeving er uitziet?
maak dan een afspraak met een van onze accountmanagers voor een vrijblijvende demonstratie. U kunt hen op werkdagen telefonisch bereiken via 0570-858404 of per e-mail verkoop@westfalenmedical.nl.

28-07-2022 door Martine Mulder

Laatste nieuws

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder

Nieuwe therapie in ons assortiment

Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen dat we met ingang van 15 april 2024 Nasal High Flow Therapie in de thuissituatie aanbieden! We hebben hiervoor een contract met VGZ...

Lees verder