Westfalen Medical heeft een speciaal team opgericht dat de ontwikkelingen rondom het coronavirus beoordeelt en het servicebeleid, waar nodig, aanpast. Wij volgen daarin de adviezen van het RIVM en de overheid. De recente ontwikkelingen hebben er opnieuw voor gezorgd dat wij ons servicebeleid tijdelijk moeten aanpassen.

Per 4 december alléén noodzakelijke bezoeken
Voor onze cliënten betekent dit dat wij per 4 december 2020 hen alleen bezoeken wanneer dat noodzakelijk is. Bijvoorbeeld:

  1. Bij storingen aan de hoofdvoorziening die niet telefonisch kunnen worden opgelost.
  2. Bij storingen aan de mobiliteitsvoorzieningen.
  3. Bij aanvullingen van de noodzakelijke mobiliteitsvoorziening.
  4. Bij wijziging van de noodzakelijke mobiliteitsvoorziening.

Tijdelijk uitstel van regulier onderhoud en vakantieleveringen
Bezoek aan huis voor regulier onderhoud en het leveren voor vakantieplaatsingen worden daarom voorlopig uitgesteld.

Bestellingen van verbruiksmaterialen
Verbruiksmaterialen sturen wij per pakketpost toe. Wij hebben voldoende voorraad. Het is niet nodig om extra te bestellen.

Zodra wij het normaal regulier onderhoud weer hervatten nemen wij contact met de cliënt op om een nieuwe afspraak te maken. Uiteraard is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen in geval van een storing of defect aan een apparaat of toebehoren.

Wij zijn het best te bereiken via het emailadres info@westfalenmedical.nl of via de chat op www.westfalenmedical.com.

14-12-2020 door Martine Mulder

Laatste nieuws

Westfalen wordt steeds groener

Westfalen Groep door EcoVadis erkend met platina medaille! Van alternatieve aandrijfenergie tot waterstof, milieuvriendelijke koudemiddelen en warmte op basis van elektriciteit. In het kader van de groene transformatie stapt de...

Lees verder

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder