Wat een ontzettend sympathiek initiatief van het Longfonds: gratis de Longfonds ballon versturen aan iemand die wel een beetje extra lucht verdient in deze ongewone, zware tijd. Loesje, die de slogan voor deze actie bedacht slaat de spijker op zijn kop: een glimlach kan soms ook enorm opluchten.

Het Longfonds staat met deze actie stil bij de 1,2 miljoen Nederlanders voor wie vrij ademen niet vanzelfsprekend is. De mensen met een longziekte, voor wie wij als totaalleverancier van luchtwegtherapieën dag in dag uit klaar staan.

Wij helpen graag mee aan het versturen van een glimlach. Toen het Longfonds bij ons een ballonnetje op liet met een vraag in die richting, hoefden we ons dan ook niet lang te bedenken. Het antwoord was ja. De kosten voor de ballonnen en de verzending zijn voor onze rekening. Op deze manier maakt u gratis een mooi gebaar naar iemand die u graag een glimlach gunt.

U vraagt de ballon eenvoudig aan via de ballonpagina van het Longfonds. Daar vindt u eveneens meer informatie.

Bij dezen laten wij ons ballonnetje bij u op. Doet u mee? Mogen onze servicemedewerkers de komende tijd vaak een glimlach bij onze cliënten zien?

10-12-2020 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Bart Seuren Servicemedewerker

Een baan met betekenis, zo kijkt Bart Seuren naar zijn werk als Servicemedewerker bij Westfalen Medical. Dagelijks rijdt hij door Midden-Limburg en voorziet hij cliënten van de benodigdheden voor zuurstof-...

Lees verder

Ferdy Brand - Senior Planner

Dagelijks rijden er zo’n 40 servicemedewerkers door heel Nederland om onze cliënten en zorginstellingen te voorzien van zuurstof en de daarbij behorende apparatuur. Achter de schermen worden de servicemedewerkers aangestuurd...

Lees verder