Wat een ontzettend sympathiek initiatief van het Longfonds: gratis de Longfonds ballon versturen aan iemand die wel een beetje extra lucht verdient in deze ongewone, zware tijd. Loesje, die de slogan voor deze actie bedacht slaat de spijker op zijn kop: een glimlach kan soms ook enorm opluchten.

Het Longfonds staat met deze actie stil bij de 1,2 miljoen Nederlanders voor wie vrij ademen niet vanzelfsprekend is. De mensen met een longziekte, voor wie wij als totaalleverancier van luchtwegtherapieën dag in dag uit klaar staan.

Wij helpen graag mee aan het versturen van een glimlach. Toen het Longfonds bij ons een ballonnetje op liet met een vraag in die richting, hoefden we ons dan ook niet lang te bedenken. Het antwoord was ja. De kosten voor de ballonnen en de verzending zijn voor onze rekening. Op deze manier maakt u gratis een mooi gebaar naar iemand die u graag een glimlach gunt.

U vraagt de ballon eenvoudig aan via de ballonpagina van het Longfonds. Daar vindt u eveneens meer informatie.

Bij dezen laten wij ons ballonnetje bij u op. Doet u mee? Mogen onze servicemedewerkers de komende tijd vaak een glimlach bij onze cliënten zien?

10-12-2020 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Kerst en Oud & Nieuw zijn in aantocht

Kerst en Oud & Nieuw zijn in aantocht. Tijdens deze dagen zijn onze openingstijden aangepast: 24 december: 08.00 – 17.00 uur 31 december: 08.00 – 17.00 uur Altijd bereikbaar bij...

Lees verder

Onze nieuwe website staat live!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website voor zorginstellingen.  De website is toegespitst op huisartsen, hulpdiensten, verpleeghuizen, ziekenhuizen en de offshore. U ziet in één oogopslag: De producten die voor...

Lees verder