Wat een ontzettend sympathiek initiatief van het Longfonds: gratis de Longfonds ballon versturen aan iemand die wel een beetje extra lucht verdient in deze ongewone, zware tijd. Loesje, die de slogan voor deze actie bedacht slaat de spijker op zijn kop: een glimlach kan soms ook enorm opluchten.

Het Longfonds staat met deze actie stil bij de 1,2 miljoen Nederlanders voor wie vrij ademen niet vanzelfsprekend is. De mensen met een longziekte, voor wie wij als totaalleverancier van luchtwegtherapieën dag in dag uit klaar staan.

Wij helpen graag mee aan het versturen van een glimlach. Toen het Longfonds bij ons een ballonnetje op liet met een vraag in die richting, hoefden we ons dan ook niet lang te bedenken. Het antwoord was ja. De kosten voor de ballonnen en de verzending zijn voor onze rekening. Op deze manier maakt u gratis een mooi gebaar naar iemand die u graag een glimlach gunt.

U vraagt de ballon eenvoudig aan via de ballonpagina van het Longfonds. Daar vindt u eveneens meer informatie.

Bij dezen laten wij ons ballonnetje bij u op. Doet u mee? Mogen onze servicemedewerkers de komende tijd vaak een glimlach bij onze cliënten zien?

10-12-2020 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Ferdy Brand - Senior Planner

Dagelijks rijden er zo’n 40 servicemedewerkers door heel Nederland om onze cliënten en zorginstellingen te voorzien van zuurstof en de daarbij behorende apparatuur. Achter de schermen worden de servicemedewerkers aangestuurd...

Lees verder

Aanpassing dienstverlening door COVID-19 voor zuurstofgebruikers

Westfalen Medical heeft een speciaal team opgericht dat de ontwikkelingen rondom het coronavirus beoordeelt en het servicebeleid, waar nodig, aanpast. Wij volgen daarin de adviezen van het RIVM en de...

Lees verder