Fietsverhuur De Koog op Texel en Westfalen Medical zetten de succesvolle samenwerking de komende jaren voort. De vervoersovereenkomst is met 5 jaar verlengd.

Fietsverhuur De Koog en Westfalen Medical werken al ruim 10 jaar samen. Fietsverhuur De Koog verzorgt in opdracht van Westfalen Medical de leveringen en retour leveringen van medicinale gassen en apparatuur voor zuurstof, vernevel-, PAP-, PEP- en OSA-therapie op het eiland. Medewerkers beleveren bewoners en vakantiegangers, verpleeg- en verzorgingshuizen en huisartsen. Daarnaast werken Westfalen Medical en Fietsverhuur De Koog op andere terreinen samen. Zo wordt in het pand op de Brink in De Koog regelmatig voorlichting gegeven aan voorschrijvers en verpleegkundigen.

Fietsverhuur De Koog heeft zich de afgelopen 10 jaar een betrouwbare partner getoond voor Westfalen Medical. We zien uit naar een verder vervolg van het succesvolle partnership!

29-09-2020 door Martine Mulder

Laatste nieuws

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder

Nieuwe therapie in ons assortiment

Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen dat we met ingang van 15 april 2024 Nasal High Flow Therapie in de thuissituatie aanbieden! We hebben hiervoor een contract met VGZ...

Lees verder