Heeft u een vraag over uw PAP-apparaat? Als u ons belt krijgt u wellicht Marleen Rolleman aan de lijn. Zij is sinds kort ons team komen versterken als Customer Service Medewerker OSA. 

De combinatie van zorg en administratie: die is Marleen Rolleman op het lijf geschreven. “Ik heb een zorgopleiding gevolgd en een opleiding voor administratief medewerker. Bij Westfalen Medical kan ik deze twee zaken met elkaar combineren en dat sprak mij aan toen ik de vacature zag.”

Aanspreekpunt voor cliënten 
Als Customer Service Medewerker OSA heeft Marleen een afwisselende baan. “De rode draad is dat we mensen met slaapapneu helpen voor een zo goed mogelijke nachtrust. Aan de ene kant zijn wij het aanspreekpunt als er een storing is of mensen een probleem ervaren met hun PAP-apparaat. Dan proberen we dat eerst telefonisch op te lossen. Lukt dat niet? Dan sturen we een OSA-consulent langs bij de cliënt.”

Gegevens monitoren
Periodieke controles zijn een ander belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van een Customer Service Medewerker OSA. “Op vaste momenten nemen we contact op met cliënten om te vragen hoe het gaat. De persoonlijke ervaring kunnen we spiegelen aan slaapgegevens die we op afstand monitoren en analyseren. Aan de hand daarvan kunnen we zien welk effect een PAP-apparaat heeft en hoe dit bijdraagt aan een goede nachtrust.”

Dankbaar
Marleen is blij met haar keuze voor Westfalen Medical. “Het is een leuk, open bedrijf waar je als nieuwkomer goed begeleid wordt. Bovendien kun je in dit werk echt van waarde zijn voor cliënten. Ik heb in de eerste weken al mogen merken hoe dankbaar mensen zijn als je hen kunt helpen zodat ze een betere nachtrust hebben en overdag fitter zijn en meer energie hebben. Dat geeft heel veel voldoening.”

15-09-2021 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Westfalen wordt steeds groener

Westfalen Groep door EcoVadis erkend met platina medaille! Van alternatieve aandrijfenergie tot waterstof, milieuvriendelijke koudemiddelen en warmte op basis van elektriciteit. In het kader van de groene transformatie stapt de...

Lees verder

Verlenging Verklaring betrouwbare toeleverancier

Met veel trots kunnen wij bekend maken dat we onlangs opnieuw gecertificeerd zijn als betrouwbare toeleverancier van medische gassen. Vrij vertaald; als farmaceutische groothandel is Westfalen Medical een betrouwbare partner....

Lees verder