“Wij zetten de belangen van onze cliënten echt voorop”. 

Van verpleegkundige naar accountmanager. Een carrièreswitch die misschien niet direct voor de hand ligt, maar Michiel Roerade maakt hem. “Als accountmanager van Westfalen Medical heb ik dagelijks veel contact met (long)verpleegkundigen, voorschrijvers, inkopers en zorgmanagers binnen zorginstellingen”, vertelt Michiel. “Dankzij mijn achtergrond in de verpleging kan ik ook op medisch niveau een goede gesprekspartner zijn.”

Michiel studeerde af in 2004 als verpleegkundige en heeft daarna een aantal jaren ervaring opgedaan bij verschillende ziekenhuizen. Na verloop van tijd kreeg Michiel ook affiniteit met sales, waarop hij besloot een opleiding commerciële economie te volgen. “Na twee jaar als accountmanager gewerkt te hebben, was ik op zoek naar een functie waarin ik sales kan combineren met mijn achtergrond in de zorg”, legt hij uit. “Bij Westfalen Medical krijg ik daartoe alle gelegenheid.”

B2B en Homecare

Als accountmanager van Westfalen Medical is Michiel aanspreekpunt voor zowel de zakelijke branche als de homecare branche. “Mijn zakelijke klanten bestaan voornamelijk uit inkopers of zorgmanagers van verpleeghuizen, hulpdiensten en andere zorginstellingen verspreid over Zuid-West- en Zuid-Oost-Nederland. Dankzij mijn praktijkervaring in de zorg weet ik hoe het er in zorgorganisaties aan toe gaat, zodat ik mijn dienstverlening daarop kan afstemmen.” Binnen de Homecare heeft Michiel voornamelijk contact met (long)verpleegkundigen en voorschrijvers van ziekenhuizen.

Belang eindgebruiker voorop

Wat Michiel het mooist vindt aan zijn werk, is om echt van betekenis te kunnen zijn: “Wij leveren maatschappelijk belangrijke producten die veel toegevoegde waarde opleveren. Therapieën van Westfalen Medical dragen bij aan meer vrijheid, welzijn en kwaliteit van leven. Wat ons als organisatie daarin onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. We zetten de belangen van de eindgebruikers echt voorop, door ons goed in hen in te leven. We staan open voor innovaties en gaan daarbij altijd uit van hoe deze onze cliënten kunnen helpen, door goed naar ze te luisteren en te vragen naar hoe ze onze producten ervaren. Ons cliëntenpanel is daar een mooi voorbeeld van.”

12-02-2020 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Even voorstellen: onze nieuwe collega Marleen Rolleman

Heeft u een vraag over uw PAP-apparaat? Als u ons belt krijgt u wellicht Marleen Rolleman aan de lijn. Zij is sinds kort ons team komen versterken als Customer Service...

Lees verder

Spin in het web, Edo Hamer. Teamleider logistiek en techniek

Er gaat een hele wereld schuil achter het aanleveren van de apparatuur en benodigdheden van al onze therapieën. Spin in het web is Edo Hamer, Teamleider logistiek en techniek. “Iedere...

Lees verder