Wilt u Nasal High Flow Therapie voor uw patiënt aanvragen? Dat kan veilig, efficiënt en eenvoudig via ons aanvraagportaal ‘Mijn Westfalen’. Het wijzigen of stopzetten van de therapie kunt u ook eenvoudig regelen in het portaal. 

Heeft u nog geen account in het aanvraagportaal? Met uw BIG-registratie bij de hand is een registratie zo gedaan. Met een eigen persoonlijk account kunt u op ieder gewenst moment een therapie aanvragen, wijzigen of stopzetten. U kunt eenvoudig alle gegevens van de aanvraag delen met uw collega’s door een beveiligde zorggroep in te richten. Hierdoor kunnen de door u aangewezen collega’s snel uw patiënten inzien en/of de therapie wijzigen of stopzetten. Uw accountmanager helpt u graag bij het aanmaken van een account en het inrichten van een zorggroep.

Digitaal aanvragen

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw aanvraag digitaal in te dienen. 

Aanvragen per fax

Tot slot is het mogelijk om de aanvraagformulieren te downloaden, in te vullen en naar ons te faxen. Zorg er wel voor dat u het formulier volledig invult en ondertekent. Alleen dan nemen wij uw aanvraag in behandeling. 

Let op: Heeft u een spoedaanvraag op werkdagen na 18.00 uur of in het weekend? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0570 -  248 895.