Huisartsen

Voor huisarts(en)praktijken heeft Westfalen Medical een tweetal services.

1. Medicinale zuurstof

Westfalen Medical levert zuurstofcilinders die u kunt gebruiken in uw praktijk, in uw auto of bij de patiënt thuis. Deze cilinders zijn beschikbaar in zowel aluminium als composiet, en hebben een inhoud van 1, 2, 5 en 10 liter.

U heeft de keuze uit

  • een standaardaansluiting met een los reduceertoestel of
  • een cilinder met een geïntegreerd reduceertoestel. Bij deze cilinders is het reduceertoestel geïntegreerd in de kop van de cilinder. Dit maakt het gebruik makkelijker en veiliger.

Deze producten kunnen online besteld worden →

2. Stikstof

Westfalen Medical levert vloeibare stikstof aan huisarts(en)praktijken.

Door een aanpassing in de Arbo-richtlijnen mag u vloeibare stikstof niet meer zelf vervoeren. Als gevolg hiervan mag u als huisarts geen stikstof meer ophalen bij het ziekenhuis. Om toch in uw behoefte te voorzien heeft Westfalen Medical een stikstofservice opgezet.

De stikstofservice houdt in dat Westfalen Medical iedere maand de stikstofcontainer op uw praktijk omruilt. U heeft dus continue de beschikking over vloeibare stikstof. Heeft u aan één container niet genoeg, dan kunnen wij in overleg met u meerdere containers leveren.

Wilt u meer informatie over onze stikstofservice? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande button.

Aanvraagformulier stikstof

Social
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube