Postadres

Postbus 124

7400 AC Deventer

Telefoonnummer

0570-858450

Één telefoonnummer voor al uw vragen


Stel uw vraag


Er spuit zuurstof uit het vat, wat moet ik doen?

Allereerst giet u lauw/warm water langzaam over de vulmond waarop de stroller is aangesloten. Door langzaam het water er over heen te gieten (ontdooien) zal de bevriezing die is ontstaan, stoppen. Daarna kijkt u of er nog genoeg zuurstof in het vat zit. Voor het vullen dienen de vulaansluiting op het vat en de aansluiting op de stroller, goed te worden drooggemaakt. Dit voorkomt dat het vat blijft spuiten tijdens of na het vullen.

Ik heb mijn stroller gevuld maar er komt geen zuurstof uit. Wat nu?

U heeft de stroller gevuld en het metertje geeft aan dat deze vol is, of voldoende gevuld. Komt er geen zuurstof uit dan kan het zijn dat de stroller eerst (±) een half uur moet blijven staan om druk op te bouwen. Vermoedelijk werkt de stroller dan weer. Is dit niet het geval ‘trigger’ dan de stroller door het zuurstofbrilletje er met een ruk vanaf te trekken. Soms is dat net het zetje dat de zuurstofafgifte weer in gang zet.

Mijn stroller zit vast op het vat, hoe krijg ik deze los?

Als de stroller vast zit op het vat nadat u dit hebt gevuld, is de kans groot dat deze vastgevroren is. Wat u kan doen is dit. Giet lauwwarm water over het vulstuk zodat dit ontdooit. Probeer daarna opnieuw de stroller van het vat te krijgen. Voorkom bevriezing door het gebied waar de stroller op het vat komt voor het vullen goed droog te maken. Haal de stroller ook tijdig van het vat.

Mijn vat is zojuist gevuld door de servicemedewerker, maar nu kan ik mijn stroller niet vullen. Hoe kan dat?

Na het vullen van het vat door de service medewerker, heeft het vat tijd nodig om op druk te komen. Eenmaal op druk kunt u de stroller vullen. De druk is goed als het drukmetertje op het vat op ongeveer 22 PSI staat. Wilt u niet wachten tot het vat op druk is, maar moet u wel weg, vul dan de stroller voorafgaand aan het bezoek van de service medewerker.

Vraag niet gevonden?

Onze customerservice zal uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Met het invullen van dit formulier geeft u toestemming uw gegevens eenmalig te gebruiken, zodat Westfalen Medical B.V. contact met u kan opnemen naar aanleiding van het ingevulde contactformulier. In de privacyverklaring kunt u lezen hoe Westfalen Medical B.V. uw gegevens veilig opslaat.

Social
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube