Introductie zuurstofbril laat op zich wachten

Soms komt er iets op de markt waar je gelijk blij van wordt.

Voor ons was dat de zuurstofbril. Wat een mooie oplossing voor zuurstofgebruikers. Veel eleganter dan de overbekende neusbril.

Enthousiast

Wij staken ons enthousiasme voor deze slimme oplossing niet onder stoelen of banken. Tegelijk staken we u aan met onze geestdrift! Gevolg: veel belangstelling voor zo’n mooie zuurstofbril.

Maar ... even niet

Al het enthousiasme ten spijt, de zuurstofbril is voorlopig niet voor de Europese markt beschikbaar en de lancering op de Nederlandse markt laat op zich wachten. Helaas.

Reden?

Het ontbreken van een nieuw CE-keurmerk. En daardoor kunnen wij de zuurstofbril nog niet in ons assortiment opnemen. Jammer, vooral voor u, als u ernaar uitkeek.

En nu?

Uiteraard blijven we de ontwikkelingen volgen. Als een bok op de haverkist. Zodra er licht aan de Europese horizon schijnt voor de zuurstofbril, dan zijn we erbij en komen we bij u terug.

Tot zolang doen wij een beroep op uw geduld.

Wilt u in de tussentijd niets missen? Via onze nieuwsbrief blijft u ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U schrijft zich onderaan deze pagina hier eenvoudig voor in.

Social
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube