Westfalen Medical naar Zorgtotaal

Westfalen Medical staat dit jaar op de vakbeurs Zorgtotaal, het grootste platform voor professionals in de zorg. Dé plek om kennis te maken met innovaties, te netwerken en kennis te delen.

Over innovaties gesproken, u vindt in onze stand de meest geavanceerde zuurstofapparatuur voor thuisgebruik van het moment. Maar dat niet alleen. We nemen ook slimme huisartsen noodkoffers mee en speciale cilinders voor ambulances en verpleeghuizen.

Voor de beursingrediënten netwerken en kennisdelen bieden wij u ook ruimschoots de gelegenheid, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij zijn nieuwsgierig naar uw kijk op onze producten en dienstverlening en gaan daarover graag met u in gesprek. Bent u benieuwd naar wat Westfalen Medical u op het gebied van medische zuurstof heeft te bieden? Kom langs. Wij begroeten u graag in onze stand op nummer 07.E054 in de sector ‘hulpmiddelen en revalidatie’.

De toegang tot Zorgtotaal is gratis. Het enige wat u hoeft te doen is vooraf digitaal kaarten te registreren.

Registreer hier uw kaarten voor de vakbeurs Zorgtotaal, van 18 - 20 maart 2015 in Jaarbeurs Utrecht. http://www.zorgtotaal.nl/nl-NL/Bezoeker/Registratie.aspx

Social
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube