Nederland is klaar voor CPAP - maar dan anders

Onze accountmanager Henk Hoekstra is blij. En wij met hem. Want het is zover! Met ingang van 2018 gaan wij CPAP leveren. Met heel andere aanpak dan de gebruikelijke. Veelbelovend. Met zijn enorme kennis van de materie en alles wat erbij komt kijken stond Henk aan de wieg van de ontwikkeling van CPAP à la Westfalen Medical.

Maar wat is er zo anders aan?

We vroegen het Henk.

“Ja, eindelijk is het zover! Er werd mij al vanaf het moment dat ik bij Westfalen Medical ging werken, gevraagd wanneer we ook CPAP gingen leveren. Op zich niet zo gek na mijn lange geschiedenis bij eerdere werkgevers en als directeur van ResMed Nederland.

Het afgelopen jaar heb ik mij intensief bezig gehouden met de voorbereidingen in dit opzicht en op 1 januari gaan we het doen. Maar dan wel helemaal anders! De markt voor CPAP is klaar voor een andere benadering, in de afgelopen jaren zijn de omstandigheden wezenlijk veranderd. De huidige leveranciers zijn niet bij machte om hier direct op in te spelen, dit zal de nodige jaren vergen.

Als nieuwe partij kan Westfalen Medical hier wel vanaf het begin vorm aan geven, met een nieuw model waarin geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit van apparatuur, toebehoren en randvoorwaarden voor de meest optimale therapie. Zelfs de mate van service en dienstverlening voor de patiënt en de kliniek is beter dan ooit zonder de beheersing van zorgkosten uit het oog te verliezen. Dit heeft er dan ook toe geleid dat we met alle grote zorgverzekeraars een overeenkomst hebben kunnen sluiten vanaf 1 januari 2018. Mijn collega’s en ik vertellen u daar graag meer over, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!”

CPAP à la Westfalen Medical, een frisse wind door CPAP-land steekt op. Speciaal voor CPAP zijn onze contactgegevens:

Westfalen Medical BV, telefoon +31 (0) 570 - 234 625, e-mail cpapinfo@westfalen.com.

Social
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube