Westfalen Medical aanwezig op Zorgtotaal 2017

Van 14 tot en met 16 maart 2017 is het tijd voor de grootste Nederlandse beurs voor zorgprofessionals, Zorgtotaal. De beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht en uiteraard zijn wij met Westfalen Medical ook aanwezig. De toegang tot de beurs is gratis, belangstellenden hoeven alleen hun toegangskaarten te registreren. Dat kan heel eenvoudig via deze registratielink.

Zorgtotaal 2017 heeft een aantrekkelijk programma met behalve de exposanten op de beursvloer, congressen, debatten en een speciaal theaterprogramma. Een ideale gelegenheid om te netwerken en tegelijk kennis te maken met de nieuwste innovaties in de zorg.

Gratis QuickScan

U kunt ons op Zorgtotaal vinden in de sector ‘hulpmiddelen en revalidatie’ (hal 7) in standnummer 07.E048. Vanzelfsprekend laten wij iedereen kennismaken met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van medicinale zuurstof. De beurs gebruiken we bovendien om bezoekers te attenderen op de mogelijkheid voor een QuickScan. Daarmee kunnen we organisaties helpen om significantie besparingen te bereiken op het voorraadbeheer en de logistiek van medicinale gassen.

Nog meer voordeel

Westfalen Medical is als enige leverancier van medische en medicinale gassen aangesloten bij Intrakoop. Daardoor krijgen we voortdurend waardevolle feedback op onze prestaties, service en klantvriendelijkheid. We zijn er van doordrongen dat in de zorg iedere euro telt en dragen met onze producten en diensten graag bij aan een verdere ontzorging van zorgorganisaties.

U kent ons nog niet? Alle reden om tijdens Zorgtotaal in de Jaarbeurs bij ons langs te komen. U bent van harte welkom!

Social
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube