Geen zuurstofgebrek voor hulpverleners

Hulpverleners zetten alles op alles om mensenlevens te redden. Zuurstof is daarbij van cruciaal belang. Gebrek aan lucht legt de hulpdiensten letterlijk lam.

Een doemscenario waarvan wij vinden dat het nooit werkelijkheid mag worden. Westfalen Medical speelt daarom absoluut op safe. In een noodsituatie mogen hulpverleners in geen geval mistasten qua materiaal.

Levensreddende materialen die wij daarom bieden aan hulpdiensten zijn zuurstof, lachgas en perslucht. Alle drie medicinaal. Wij leveren deze gassen standaard in aluminium cilinders van 1, 2, 5 en 10 liter. Uiteraard voor alle gangbare aansluitingen.

Maar ... onze unieke inkopper is de lichtgewicht composiet cilinder.

Lichtgewicht composiet cilinder

Speciaal voor hulpdiensten hebben we deze in ons assortiment. Een cilinder waar elke ambulanceverpleegkundige blij van wordt.

Waarom?

Om zijn kenmerken:

  • Extreem licht van gewicht.
  • Belangrijk kleiner dan de standaard aluminium cilinders, terwijl de inhoud qua volume nagenoeg gelijk is. Mogelijk doordat de cilinder berekend is op vulling tot 300 Bar.
  • Alle composiet cilinders zijn standaard voorzien van een geïntegreerd reduceertoestel.
Zuurstof noodkoffer

Nog een inkoppertje. Onze zuurstof noodkoffer met spullen die onmisbaar zijn voor zuurstoftoediening bij slachtoffers. Dat werkt snel en efficiënt. Hulpdiensten staan zo nooit met lege handen.

Zuurstofnoodkoffer

Een scenario dat past in het straatje van Hulpdiensten en Westfalen Medical.

Social
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube