Zuurstofaanvragen en Hanenpoten bijten elkaar

Uitzonderingen bevestigen de regel, maar toch, op één of andere manier gaan 'specialist' en 'schoonschrijven' niet samen. Voor het wekelijkse boodschappenbriefje is dat niet zo’n ramp, maar gaat het om een zuurstofaanvraag voor uw patiënt, dan wordt het een ander verhaal. Er kleven nogal wat nadelen aan een zuurstofaanvraag via fax of e-mail, al dan niet handgeschreven.

De gevaren bij zuurstofaanvragen per fax of e-mail
  • Traag; Wij nemen de gegevens handmatig in ons systeem over. Dat leidt tot ongewenste vertraging.
  • Foutgevoelig; De handgeschreven aanvraag die u ons per fax of e-mail verstuurt, verliest onderweg veel van zijn kwaliteit en dientengevolge van zijn duidelijkheid.
  • Onveilig; Een foutje in een e-mailadres of faxnummer is snel gemaakt. Of uw aanvraag wordt helemaal niet afgeleverd, belandt in de verkeerde mailbox of rolt op de verkeerde plek uit de fax, waarmee de privacy van uw patiënt op straat ligt.

Gelukkig biedt Westfalen Medical u een veilig alternatief in de vorm van de digitale zuurstofaanvraag.

De digitale zuurstofaanvraag is
  • veilig
  • u bespaart tijd
  • uw aanvraag wordt sneller verwerkt
Schakel nu over

Mocht u nog geen gebruik maken van de digitale zuurstofaanvraag, dan vragen wij u nadrukkelijk of u daarop overschakelt. Bij voorkeur vanaf nu. Vele tevreden specialisten gingen u al voor.

Wet Bescherming Persoonsgegevens

Met de digitale zuurstofaanvraag voldoen wij aan de regels die vanuit de Wet Bescherming Persoonsgegevens gesteld worden. Deze wet vereist dat wij patiëntgegevens zo veilig mogelijk verwerken. Daartoe hebben wij ons digitaal aanvraagformulier uitgerust met een SSL certificaat. Dat geeft u de verzekering dat uw patiëntgegevens beveiligd naar ons kantoor worden verstuurd.

Digitaal patiëntendossier in ontwikkeling

Verder werken wij aan een digitaal patiëntendossier. Dit dossier verhoogt de gebruikersvriendelijkheid bij het aanvragen, wijzigen en stopzetten van zuurstoftherapieën. Om de wensen van de gebruiker optimaal te vervullen, doen wij de ontwikkeling samen met longverpleegkundigen en longartsen. We streven ernaar het digitaal patiëntendossier in de tweede helft van 2014 te introduceren. Via ons blog houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Social
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube