Ontvang gratis onze nieuwsbrief

U kunt zich op ieder moment uitschrijven via een link in de nieuwsbrief.

Vloeibare stikstof onmisbaar in iedere huisartsenpraktijk

Om nooit mis te grijpen bij een dermatologische behandeling, is het van belang om in uw praktijk altijd te kunnen beschikken over vloeibare stikstof. Mede op verzoek van veel collega-huisartsen introduceren wij hiervoor een voordelige en handige abonnement service. Hiermee bent u altijd verzekerd van voldoende voorraad stikstof om tijdens het spreekuur gewenste behandelingen direct uit te voeren.

Bekijk onze film voor meer informatie.

Dordrecht vindt de weg naar lichtgewicht zuurstof

Dordrecht, om precies te zijn de regionale huisartsenpost Drechtsteden heeft de weg naar Westfalen Medical gevonden.

Zich vertillen aan de zuurstof? Voor de huisartsen van Drechtsteden is dat verleden tijd. Zij maken voortaan gebruik van onze compacte 1 liter zuurstofcilinder. Deze lichtgewicht composiet staat garant voor een grote gebruiksvriendelijkheid, wat bijdraagt aan een nog adequater handelen in noodsituaties. Beter voor het welzijn van de patiënt. En dat is waar het om gaat.

Longen in de hoofdrol bij Pulmonaal Congres

Opfrissen en opdoen van kennis op het gebied van pulmonologie. Die mogelijkheid biedt het 7e Nationaal Pulmonaal Congres: donderdag 28 september in de ReeHorst in Ede.

Als zorgprofessional staat u een gevarieerd programma te wachten. In de ochtend volgt u boeiende plenaire lezingen. Het middagprogramma biedt u een keur aan interessante workshops, waaruit u zelf een keuze maakt. Al met al bestrijkt het congres een breed palet van chronische aandoeningen, van astma bij kinderen tot eindstadia van COPD.

De pauzemomenten geven u gelegenheid tot het wisselen van gedachten met collega’s. Maar u bent ook welkom op de informatiemarkt. En daar vindt u ook de stand van Westfalen Medical. Kom gerust langs en laat u verrassen door onze verfijnde zuurstofoplossingen voor uw patiënten.

Meer informatie over deze geaccrediteerde investering in gezondheid vindt u op de site van Health Investment.

Voorlichtingsbijeenkomst Longfibrose

Longfibrose staat centraal bij de voorlichtingsbijeenkomst in het OLVG in Amsterdam, vrijdag 22 september. Deze bijeenkomst is een initiatief van de unit Longgeneeskunde van het ziekenhuis en bedoeld voor patiënten met longfibrose. Voor het beantwoorden van vragen over zuurstoftherapie is Westfalen Medical aanwezig met een informatiestand.

Het programma start met algemene informatie over de medische aspecten van longfibrose. Verder is er aandacht voor het belang van bewegen bij deze ziekte. Uitgenodigd is ook de longfibrose patiëntenvereniging voor het geven van informatie over de vereniging. Tot slot is er tijd voor vragen van patiënten en hun naasten.

Voorlichtingsbijeenkomst voor patiënten met longfibrose

Wat: Voorlichtingsbijeenkomst longfibrose
Wanneer: Vrijdag 22 september van 13.30 - 17.15 uur
Waar: OLVG, locatie Oosterpark, Einthovenzaal
Aanmelden via: ILDzorg@olvg.nl of de polikliniek

Brochure Longfonds 'Mijn kind gebruikt zuurstof thuis'

Wanneer uw kind extra zuurstof nodig heeft, breekt er een spannende tijd aan. Het is dan fijn om te weten wat u te wachten staat, wat u moet weten over het gebruik van zuurstof thuis en hoe andere ouders en verzorgers hiermee omgingen. U leest hierover in het boekje ‘Mijn kind gebruikt zuurstof thuis’ van het Longfonds.

Westfalen Medical heeft, samen met de overige zuurstofleveranciers, een actieve bijdrage geleverd aan de totstandkoming van dit boekje.

Social
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube