Leren bij ons

Regelmatig hebben wij stageplaatsen beschikbaar voor studenten die praktijkervaring willen opdoen of hun afstudeeropdracht bij Westfalen Medical willen uitvoeren.


Leren, en vooral een hoop doen; Dat is hoe ik mijn stage bij Westfalen Medical heb ervaren. Samen met mijn stagebegeleider keken we naar mijn talenten en sterke punten, om deze vervolgens zo breed mogelijk in te gaan zetten in de praktijk. Willemien, Grafische vormgever (Cibap)

Ik heb mijn afstudeertijd bij Westfalen Medical als zeer prettig ervaren. Door de goede interne begeleiding heb ik veel geleerd en mogen doen. Uiteindelijk heb ik de kans gekregen om mijn scriptie in de praktijk uit te werken. Robin, Accountmanager (Saxion)


Westfalen Medical is een jong en dynamisch bedrijf waar een informele werksfeer heerst. Ik loop stage op de binnendienst van de Sales afdeling. Mijn opdracht is het optimaliseren van aanbestedingen. Ik word erg betrokken bij het werkproces en doe veel praktijkervaring op. Mart, Commerciële economie (Saxion)

Ben je geïnteresseerd?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Mail naar hrmedical@westfalen.com.
Wil je eerst meer informatie? Bel ons dan via telefoonnummer +31 (0)570 858 450.

Bekijk de actuele vacatures →

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Social
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube