Your health, our care.

Hoogwaardige producten en uitmuntende service zijn de pijlers waarop Westfalen Medical voortborduurt. Innovatief en professioneel. Nu en in de toekomst.

of fotoreportage →

In de medische markt is Westfalen Medical BV een begrip waar het gaat om medicinale gassen en daaraan gerelateerde apparatuur. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. Bovendien behoren wij tot het selecte gezelschap van fabrikanten die beschikken over de registratie van zuurstof als medicament. Naast de vele patiënten die wij bedienen in hun thuissituatie, voorziet Westfalen dagelijks vele verpleeghuizen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en ambulancediensten in hun totale behoefte aan medicinale gassen en apparatuur.


Ontdek ons team →

Onze missie

Westfalen Medical is gericht op het bieden van verfijnde oplossingen aan de uiterst kritische zorgverleners binnen het speelveld van de gezondheidszorg. Hoogwaardige producten en uitmuntende service zijn de pijlers waarop Westfalen Medical voortborduurt. Innovatief en professioneel. Nu en in de toekomst.

Ten grondslag aan onze missie ligt onze visie.
Wij vatten die samen in 3 kernbegrippen:

Wakker zijn

We zijn voortdurend alert op nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Daar staan we niet alleen voor open, we denken ook vooruit en luisteren naar onze klanten. Zij zijn het referentiekader dat ons scherp houdt en ons uitdaagt om op een innovatieve manier vorm te geven aan beide: het welzijn van onze klanten en de toekomst van ons bedrijf.

Vitaliteit

We doen ons werk met plezier en enthousiasme in een omgeving met ruimte voor nieuwe initiatieven. De impuls die daarvan uitgaat zorgt voor energie en teamspirit. Nemen we een beslissing, dan doen we dat weloverwogen en staan we achter de uitwerking. De obstakels die we onderweg tegenkomen zien we als uitdagingen om te overwinnen. Met doorzettingsvermogen willen we eigen en gemeenschappelijke doelstellingen realiseren.

Betrokkenheid

We streven naar een duurzame relatie met onze klanten; een band die is opgebouwd uit waardering en vertrouwen. In die relatie is luisteren belangrijk. Om te begrijpen wat mensen bezighoudt en wat ze belangrijk vinden. Om samen te bepalen welke hulp waar en op welke manier het best tot zijn recht komt. Met een goed gevolg voor beide partijen.

Als bedrijf staan wij voor het merk Westfalen Medical. De kers op de taart is voor ons dat onze klanten niet alleen gebruikers zijn van onze producten, maar ook enthousiaste ambassadeurs van het merk Westfalen Medical.

1923

Oprichting Sauerstoffwerke AG.

1988

Introductie nieuwe bedrijfsnaam.

1989

Oprichting eerste dochteronderneming
Westfalen Gassen Nederland BV.

2004

Overname home care activiteiten Tefa Portanje.

2011

Oprichting Westfalen Medical BV.

2012

Verhuizing naar nieuwe locatie.

Social
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube